Biorezonans terapileri mutlaka hekim tarafından yapılması gereken, kişiye özel - özgün yöntemlerdir.

HPV Tedavisi - 4 - Hasta Yorumu

Zaman zaman alerji sorunları yaşıyordum. Mantar olduğunu düşünerek jinekoloğa gittim. Doktorum, teşhisi bir cilt doktoru ile koyabildi ve bunun Behçet olduğunu ve kendisinin takip edemeyeceğini söyleyip beni gönderdi. Kasık ve vajinal bölgede aftlar oluşmuştu. Gerçekten çok acı verici bir deneyimdi. Üniversite hastanesinde başka bir cilt doktoruna randevu aldım, doktor bunun Herpes olduğunu ve bunu doğrulamak için bir sürü test vs. yapılması gerektiğini söyledi. Testler oldukça pahalıydı ve bunun sonucu sadece pozitif-negatif denilecekti. Üstelik bu virüs hayat boyu vücudunda kalacak ve bağışıklığın düştüğü zamanlarda tekrarlayacak dedi.
Yeni biri hayatıma girerse ona bu durumu nasıl açıklayacaktım, cidden çok utanıyordum. Çok isabetli bir karar vererek Dr. Murat Bey’e tedavi için başvurdum.
Dr. Murat Bey’ in insani ve sıcak yaklaşımı bana çok iyi geldi gerçekten. Yaptığı frekans çalışması ile hastalığın kaynağını tespit etti ve duygusal olarak da o suçluluk ve utancı atmama yardımcı oldu. Ne kadar hafiflediğimi anlatamam.
1-2 haftada bir seanslarla toplamda 7-8 seansta hastalığı yendim. Bu arada bu tedavinin dünyada bir muadili yok, tedavisi yok çünkü. Şimdi kendimi çok iyi hissediyorum. Yeni bir erkek arkadaşım var her şey normale döndü.
Hayat sağlıkla güzel, kendini böyle insanlığa, sağlığa adamış, başarılı doktorlarımızın olması ne güzel. Murat Bey’e rastlamış olmakla kendimi çok şanslı hissediyorum. Tekrar çok teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Rezonans terapileri, her türlü hastalıkta sistemi desteklemek, bedeni, enerji seviyesinde dengelemek ve iyileşme potansiyelini artırmak için kullanılabilir. Sitemizde endikasyonlar, Rezonans terapilerinin kullanım alanı olan konuların bazılarıdır. Ancak, bu terapilerin “kendi başlarına” ve “bilimsel olarak yaygın kabul görmüş” terapiler olmadığının ve sadece diğer bilinen yöntem ve tedavileri desteklemek için kullanıldığının bilinmesi önemlidir. Web sitemizdeki bilgiler danışanları tanı ve tedaviye yönlendirme amacı taşımaz.
© Copyright 2023 - Dr. Murat Besler
envelopephone-handsetmap-marker