Biorezonans terapileri mutlaka hekim tarafından yapılması gereken, kişiye özel - özgün yöntemlerdir.

HPV virüsü kaynaklı papilloma

5 ay kadar önce ses tellerimde HPV virüsü kaynaklı ortaya çıkan papilloma nedeniyle başarılı bir operasyon geçirdim. Bu rahatsızlığın, nadir görülen bir rahatsızlık olduğu ve virüs kaynaklı olarak tekrarlayabileceği söylendi. Bu durum benim moralimi oldukça bozdu, zira insanın ses tellerinde bu denli ciddi bir sorun yaşaması psikolojik olarak insanı çok kötü etkiliyor. Konuyla ilgili araştırma yaparken, Murat hocama ulaştım. Kendisine whatsapp üzerinden mesaj gönderdim ve durumum ile ilgili danıştım. Hasta doktor ilişkisinde en önemli unsurun güven olduğunu düşünüyorum. Daha ilk mesajında kendisi bana bu güveni verdi. Sonrasında hocamın tavsiyeleri doğrultusunda bir tedavi planladık ve uygulamaya aldık. Endişelerimi son derece gerçekçi, ama moral veren bir tutum ile ele aldı. Doyurucu bilgiler verdi. Tedavinin özellikle başında tüm sorumlarımı sabırla, bıkmadan usanmadan cevapladı. Süreci devam ettirdik. Dört aylık bir dönem sonucunda, sağlık durumumun çok şükür gayet iyi olduğunu söyleyebilirim. Tedavinin bu sonuçta etkili olduğuna yürekten inanıyorum. 

Dr. Murat Besler, hakkında söyleyebileceğim çok şey var ama bence en önemlisi harika bir hekim olması kadar, harika bir insan olmasıdır. Tıbba beden- ruh- zihin şeklinde bütüncül bakan, hastalık yoktur hasta vardır prensibini en doğru şekilde işine yansıtan, mesleğini aşkla yapan, hastaları ile olan diyaloğunda yapıcı, moral veren, enerjisi çok güzel bir insan. Sadece insani yönlerinin dahi en az tedavi protokolleri kadar hastanın iyileşmesinde etkili olduğuna inanıyorum. İyi ki varsınız hocam! İyi ki sizin gibi değerli bir hekim ve insan ile yollarımız kesişti. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Rezonans terapileri, her türlü hastalıkta sistemi desteklemek, bedeni, enerji seviyesinde dengelemek ve iyileşme potansiyelini artırmak için kullanılabilir. Sitemizde endikasyonlar, Rezonans terapilerinin kullanım alanı olan konuların bazılarıdır. Ancak, bu terapilerin “kendi başlarına” ve “bilimsel olarak yaygın kabul görmüş” terapiler olmadığının ve sadece diğer bilinen yöntem ve tedavileri desteklemek için kullanıldığının bilinmesi önemlidir. Web sitemizdeki bilgiler danışanları tanı ve tedaviye yönlendirme amacı taşımaz.
© Copyright 2023 - Dr. Murat Besler
envelopephone-handsetmap-marker